Logistiek en magazijninrichting advies

”Turn key” projecten. Aangepaste totaal projecten toegespitst op de noden van de klant.

Met deze magazijnadvisering kunnen wij de juiste afmetingen van uw magazijn bepalen aan de hand van bewegingen in uw magazijn.

Aanvraag voor informatie/of een offerte
Logistiek en magazijninrichting advies
Logistiek en magazijninrichting advies
Voordat u begint aan de renovatie of de installatie van een modern magazijnsysteem, zult u moeten onderzoeken wat precies de behoeften en mogelijkheden binnen uw bedrijf zijn.

Vooraleer aan te vangen met de renovatie of de installatie van een modern magazijnsysteem, is een diepgaande studie en analyse noodzakelijk van de noden en mogelijkheden van het bedrijf. Enkel op deze wijze kan een optimaal, economisch en rationeel resultaat worden gewaarborgd.

Mecalux past zich aan de noden van zijn klanten aan, en dat betekent vaak de verwezenlijking van "klaar voor gebruik" oplossingen. Ons bedrijf identificeert samen met de klant de vereisten en de goederenflow, om samen te berekenen en te bepalen welke installatie nodig is.

Op aanvraag van de klant maakt Mecalux een ontwerp van het project en neemt op zich het gehele proces: ontwerp, aanbestedingen, aankoop materialen, montage en in bedrijf stellen van de installatie, zodat de klant tijdens de hele uitvoering van het proces slechts één gesprekspartner behoeft.

Een voorafgaande advisering laat toe installatiekosten te besparen en is de enige mogelijkheid om van in het begin de voortreffelijke werking van een geautomatiseerd magazijn te garanderen. Want zonder een goede toelichting is het niet mogelijk een foutloos magazijnsysteem te ontwerpen.

Voordelen

  • Exacte kennis van de vereisten van het bedrijf dankzij een uitgebreide logistieke analyse.
  • Eén enkele gesprekspartner.
  • Berekening van de middelen.
  • Voorstel van een betrouwbare en efficiënte planning voor de installatie.
  • Geldbesparing door het voorkomen van onnodige uitrustingen en systemen.
  • Voor elk bedrijf de garantie van optimale werking.
  • Vermijden van fouten en van aanpassingen en verbeteringen achteraf.
  • Keuze en implementatie van de software voor magazijnbeheer die het best aan uw behoeften beantwoordt.

U bent wellicht ook geinteresseerd in…

Aanvraag voor informatie/of een offerte

Vraag een deskundige +31 208 08 30 95